10 ПРИЧИНИ ЗА ДА ПОРЪЧАТЕ ВЪНШНИ ЩОРИ


 10 причини за да поставите външни алуминиеви ролетни щори


1. Прохлада - Ролетните щори не позволяват затоплянето на жилището ви през горещите летни дни и поддържат с 5 градуса по-ниска температура в сравнение с тази навън

2. Сянка - Благодарение на гъвкавостта, която предлагат, дозирайки естествената светлина, която влиза в стаята, ролетните щори ви дават възможност за пълноценен сън през целия ден. Дори и да не обичате да подремвате следобед, децата ви със сигурност ще оценят възможността за спокоен следобеден сън.

3. Сигурност и защита - Ролетните щори са снабдени със сигурни системи за заключване и са изработени от алуминий, което ви гарантира по-голяма сигурност срещу неканени гости. Ако заминавате задълго, могат също така да бъдат програмирани да се отварят и да се затварят в определени часове, за да симулират човешко присъствие в дома.
4. Уединение - ролетните щори ви защитават от недискретни погледи, особено когато прозорците ви са срещу тези на съседа.
5. Шумоизолация - Ламелите на ролетните щори с топлоизолация са пълни с полиуретанова пяна. По този начин щорите представляват допълнителна преграда срещу шума, идващ от вън. Ако вашите прозорци гледат към улицата, със сигурност винаги сте си мечтали да разполагате с повече спокойствие и уединение.
6. Предпазват дограмата срещу дъжд, снежни бури и градушка. През последните години климатът се променя бързо, а необичайните атмосферни явления са все по-чести. Ето защо ефикасната защита на прозорците представлява предимство за вас.
7. Удобство - могат да бъдат задвижвани ръчно или с помощта на дистанционно, за осигурят комфорта, който толкова желаете. Благодарение на използваните последни достижения на техниката, те могат да бъдат задвижвани също така и чрез интернет.
8. Естетичност - Ролетните щори могат да бъдат изработени в широка цветова гама, за да се съчетаят възможно най-добре с фасадата на сградата. Като важен производител МСА винаги е способен да ви предложи нюанса, от който се нуждаете.
9. Ролетните щори позволяват поставянето на комарници, които ви дават възможност да спите необезпокоявани през цялата нощ.
10. Топлоизолация - Ролетните щори намаляват загубите на топлина през прозорците през студените месеци. Използването им намалява потреблението на топлинна енергия с около 10%.