За нас


През 2017 г. Русевпласт ЕООД сключи договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.002-0482-C01 с Министерство на икономиката за изпълнение на проект: „Развитие на управленския капацитет в „Русевпласт“ ЕООД и насърчаване използването на информационни и комуникационни технологии и услуги в предприятието“, финансиран по Оператична програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014 – 2020, схема BG16RFOP002-2.002 „Развитие науправленския капацитет и растеж на МСП“.   

Допълнителна информация за проекта може да научите тук.


НАШАТА МИСИЯ

Когато се доверявате на Русевпласт, за нас Вие сте  много повече от някой който си купува врата,прозорец или щора.  За нас Вие сте специален клиент и целият екип на Русевпласт е посветен  нашите продукти и услуги  да отговарят идеално и задоволяват напълно  Вашите нужди.

Разбира се , нашите клиенти  са сигурни че ще получат качествен продукт и компетентно обслужване, но те знаят че имат възможност да бъдат удовлетворени още повече  от качеството,разнообразието и ефективността на  възможностите ни.

За да отговарят нашите прозорци  на Вашите изисквания и необходимост, Русевпласт  използва контролирано качествени материали  следвайки безкомпромисно изискванията за тяхното прилагане  чрез най-подходящите техники и практики. Иновативната системата  Active Pilot  редом с основната си функция за двуосово отваряне на прозорците, предлага богато разнообразие от допълнителни функции, най-важните от които са противозломна защита и микровенитлация.   Чрез това интелигентно решение Вие получавате прозорци с по-голяма добавена стойност  и ново,  по-високо ниво на сигурност и комфорт!

Решавайки  да прибавите външни или вътрешни щори към прозореца си, Вие получавате гарантирано още по-добра шумоизолация ,  топлоизолация и защита. И ако изберете подходящите противокомарни механизми  ще  добавите и лятно спокойствие към Вашето удобство, естетичност и уединение.  Защо да не се възползвате  и да направите  Вашата удовлетвореност още по-пълна!

За да  задоволим  спокойствието на нашите клиенти   ние се погрижим за  сигурността и безопасността на техния офис, склад или магазин чрез избраните според конкретната ситуация охранителни ролетки.  Освен добра цена, кратък срок на доставка и  монтаж , охранителните ролетки  на Русевпласт имат  и доказано дълъг експлоатационен срок . Вашето и на близките Ви спокойствие е поредната възможност от която можете да се възползвате.

Достъпният комфорт е в основата на нашата философия и какво по-голямо успокоение за изпълнена мисия за нас е това, да знаем че Вашата кола е на сигурно и топло място, чрез голямото цветово разнообразие , различните варианти за остъкляване, съчетани с много добрата  топлоизолация и  безупречно функциониране  на гаражните  секционни врати.  Създайте свой стил и уникалност чрез дизайнерските гаражни врати, изработени по Ваш проект. Врата със стил за хора и сгради със стил.

 


СЕРТИФИКАТИ НА РУСЕВПЛАСТ ЕООД

Удостоверение от Камара на строителите в България:

Сертификат за качество от REHAU:


 

http://www.rusevplast.com/files/upload/ZaNas/CCI16052017_0002.jpg

http://www.rusevplast.com/files/upload/ZaNas/CCI16052017_0001.jpg